Falling Object

Friday

i do miss my boy :'(

I miss my boy badly :'( If i miss him, i like to read our msg that i save in my inbox :p hmm . Orang kata after gaduh, takada mood or apa ke mesti rasa lain . Entah laa, kdang-kdang i felt macam . Errrr, taktau -,- . Stupid is me ! yeahhh! :D Give a big clap fo me . Hmm, kenapa jadi macam ni? Syafiqah, bila kau nak berubah pun taktau kan? Macam tak bertuah je siapa yang dapat kau? Syafiqah kau ni sumpah annoying! Dear, im realy sorry :'( What can be said, I never make him happy . Why and why i cant make him happy ? Im sorry . Maybe kelemahan i asyik buat you sedih . Ndak bertuah langsung dapat i :) kan ?

Semalam boleh pulak i terpikir something yang boleh i buat supaya dia tak sedih . hmm, something yang semua tak suka . Something yang semua mengharap tak jadi dalam sesuatu perhubungan . Something yang i akan menyesal untuk selama nya . I tak nak sebut, sorry guys . yeah! Im crying when i write this entry . I just dont know why i feel very sad :'( I rasa kan i bukan yang terbaik untuk dia . Memang bukan yang terbaik, kan? Boleh ke benda tu jadi dalam relation i ni . No way! but errrr, boleh ke hidup tanpa dia ? Entah laa :( I tak tau nak cakap macam mana daa . Jauhkan lahh dari perkara macam tu berlaku . amin :)

But i tak mgharap pun bende tu jadi :'( Kalau laa terjadi taktau laa kan . Sedih? hmm . For sure lorh . Hm, sorry i suka fikir yang bukan-bukan . Jangan layan sangat . Thank you . Btw, i bukan nak cakap apa laa . I ni orang yang sederhana je . Kdang-kdang malu dgn dia jugak . Serius! sumpah cakap i taktau knpe . Kolot betul i ni -,-' But serius macam segan nak berdiri sebelah dia . Tau tak macam dia bagaikan tu berlian tu i pulak macam silver yang dahh berkarat! paham? Siapa yang baca gelak laa puas-puas . Ayat kelakar sikit :p Tak nak tambah kesedihan, nak happy pulak walaupun hati ni ntah laa :/ siapa laa yang tau kan?

Dia sanggup buat something semata-mata nak buat i happy, tapi i? Langsung tak buat ppe . Tak buat dia happy pun . Bagi dia sedih ada laa :'( huuuaaaa . Crying again . Sampai kan mata ni suruh pergi tidur daa . Tenang kan hati, diri ni :( Siapa sudi pinjam kan eyka bahu dia untuk eyka menangis? ya allah, banyak sungguh dugaan yang Kau beri kan kepadaku . Syafiqah kena kuat , tak leh jadi gadis cenggeng daa . Allah bagi ujian je , panjang lagi perjalanan ni . So, kena bersabar + redha je laa . I tau hati dia banyak terguris dengan perangai i ni . Kanak-kanak laa i ni, kan? Sumpah i taktau apa yg i buat dekat you . I banyak buat you sedih je :( I mintak maaf :'(

Before tidur i mesti teringat about us . Kdang-kdang terpikir boleh pergi jauh tak . Takut nak mengharap . Nanti kecewa . Who knows right? Kite merancang je Allah yang tentukan :) I selalu berdoa agar hubungan kiteorang tak jadi apa apaa :) I sayang dia sangat-2 . Tak tau laa dia macam mana kan ? I hope dia pun sayang i macam mana i sayang dia :( Plus terima i seadanya . People change, ramai yang kata . But i tak nak benda yang bukan-bukan jadi dekat hubungan kami . Insyallah, selama i bersama lagi dgn dia i would certainly try to be the best for him . I try make him happy . Yes! surely i will try , just it take times .

Change my attitude ? Sedang mencuba . susah sikit . Ego nak tinggi je . But cannot say NO! atleast i must try to change ! Syafiqah, caiyuk caiyuk! :D please gelak . heheh

Dia yang baca tuu sorry for everything :( Macam budak sekolah lagi i ni . Sedang cuba nak jadi yang terbaik . But still mcam , eerrrrr . ntah laa . Bodoh maybe ? I do love you . missing you right now ? take care :(

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^