Falling Object

Tuesday

Happy with Syabil and Darla :)♥

Salam readers,

Hey :) Im back with this entry . Nak tau tak ? Today I date dgn ehem ehem! :p haha :D Almaklumlahh kan 3month anniversarry kiteorang . Err, maksud I . . anniversarry I dgn Syabil . Adik I pun join sekali . Meh i cerita apa yang jadi today :)

Sampai TS aroud pukul 2 lebih kot, then pergi dkt GSC TSagak shock sebab ramai sangat orang beratur nak beli tiket . I macam , what -,-' Blank kejap . Lepas tu pikir-pikir kiteorang g GSC Pavilion . Kemain jauh kan berjalan ? Lepas tu sampai sana lagi laa membara . Ramai jugak orang -,-' Tetap beratur nak tgk movie punya pasal kan . haha! :D Lepas tu dah sampai giliran kiteorang pilih laa nak tgk cerita apa kan then rasa macam hampeh -,-' sebab sit tak cantik . Sedih je . Lepas tu kiteorang g makan . Makan PizzaHut :) Sedap! haha :D After dahh makan semua pergi laa naik dkt GSC Pavilion balik . Beratur lagi nak tgk cerita apa kan . Lepas tu I give up sebab cerita yang kiteorang nak tengok semua full -,-' I sabar je laa kan :) Sebab kan ini hari manyak special oh :D ♥ Then kaki ku sudah sakit pergi laa Vincci beli flat shoes . Terpaksa :( hehe :p Then gerak laa kami ke TS balik nak g GSC TS . still tak putus asa kot ? Akhir nya dapat pun tgk cerita Priest . Not bad la cerita tu . Best! :D hehe Cerita tu habis dalam pukul 9mlm . Sejuk je bila keluar dari wayang . haha :D soo, ni pict yang tadi snap . Tengok laa :)


No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^