Falling Object

Saturday

Goodluck Iylia Syafiqah ♥

From Iylia to us :


TO MY GIRLFRIENDS , HONEY'S :)

seriously im gonna miss you girls , i love each of you ....

korg jangan lupakan aku okay ,

just miscall aku everyday , so that aku bole tau yg korg ingat kat aku ,

tak text pon tak apa , aku pon akan buat yang sama , sbb aku tau kita semua bz :'(

LALA ( 13.2.1993 ) , :)

NAJLAA ( 25.5.1993 ) , :)

RARA ( 4.6.1993 ) , :)

MIMI ( 8.7.1993 ) , :)

EIRA ( 24.7.1993 ) , :)

AYU ( 8.10.1993 ) , :)

EYKA ( 14.10.1993 ) , :)

ELLA ( 13.11.1993 ) , :)

korg semua blaja rajin rajin okay , nie semua untuk masa depan kita ,

LALA , kau kene pergi kuliah hari hari , jangan ponteng lagi macam dulu okay , huhu :(

NAJLAA , kau pon jaga diri kat sana , kalau kau balek kau tlg tgokkan ella okay :( ingat pesan aku mlm tadi :( aku sayang kau sangat sangat , :( pasnie aku tak dapat nak buat kau gelak lagi :'( aku mesti rindu kat kau :'( kau makan nasi tau , :( jangan nak kurus sangat :( huhu :'(

RARA , after plkn , kat mana pon kau study ingat friendship kita okay , :( aku rindu kat kau , huhu :(

MIMI , kau sama dgn aku tapi kau kat negeri 9 so kau takecare kat sana okay :(

EIRA , kau keje tu kene ingat nak study jugak tau , kat mana pon kau sambung kau kene jaga diri , :(

AYU , kau sama dgn najlaa so tlg laa tgokkan dia ,:( kau pon blajar rajin rajin , jangan ponteng ponteng , :( jangan copy and paste lagi tau :( huhu kita semua kene berubah :) emm :'(

EYKA , kau tlg aku jaga ella tau :( kau blajar rajin rajin , :( jangan main main :( sayang kau :'(

ELLA , aku pon sayang kau , ingat pesan aku masa aku masuk f6 okay , study hard :( buat aku bangga tau :( huhu kau kene kuatkan semangat :( kau jaga diri :'( aku rindu kat kau :'(

IMAN , kau pon sama takecare okay walaupon kau dekat ngan aku , thanks untuk semua :( huhu

korg , aku mintak maaf sangat sangat dari hujung rambut sampai hujung kaki ,

AKU SANGAT SAYANG KAN HONEY HONEY AKU , :'(

nanti bila aku balek aku bg tau then kita terus g CAMPING lagi tau :)

no more PAVI :D

ingat tau semua pesan aku , :(

sorry aku byk buat muka sedih sebab aku menangis , sangat sedih nak tinggalkan korg :'(

tgk laa gambar aku dgn korg :'( huhu aku takkan lupa :) :'(

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^