Falling Object

Friday

Friday is the BEST !

Salam readers,

Hey :) Nak tau tak hari Jumaat paling best sebab belajar 6 jam je . Then balik pulak pukul 12 . Shok habis, rasa mcm sekejap je study . hihih :p Pagi tadi I pergi sekolah ada orang hantar I :) Errr, siapa lagi kan ? Ofcourse my ehem! :D hhahha . Tapi lambat 5mins :( Takpelahh, gua tak kesah beb . Lepas tu dahh masuk sekolah mula laa berjalan ke blok form6 . I naik tingkat 4 . Perrgghh! Letih dowh! :/ Ternampak Ella, dari jauh dahh bercekak pinggang . ahaha! Dia ingat I tak dtg tadi :p Dalam kelas pulak, agak lama laa jugak kiteorg melepak . Cikgu entah kemana . Tadi pun I just buat kerja sejarah . Bahan-bahan nak lekat dekat belakang kelas tu . Nak hias maa, bagi kelas cantik :p hihih . Lepas tu err, apa lagi ea ? PMP mcm biasa laa . Sejam je belajar for each subject :) Then, kiteorang break hari jumaat pukul 10.30am . Best dapat makan nasi tadi . hahah :D Mana tak nya, kebulur habis kot dlm kelas tadi . hahahah . Then dalam kelas pulak subject akhir tu Cikgu Kalai yg ajar . Sejarah paper 2 :) Subject sej? Yeah! the best . hehe . Timing balik, semua dahh bersedia . Kiteorg pun mula laa kemas apa yang ptut . Lepas tu balik pulak my ehem! yang jemput . Senang sikit . Ayah kite tak boleh jemput kan ? Lagi pun Ella balik dgn abang dia :) Err, lepas tu Syabil lepak laa dgn I until ke ptg . Lagi shok! Dapat lepas rindu . haha! *Gedik gila Eyka ni :D hheehe . Petang tu pulak dia kiteorg g makan . Banyak dahh kiteorg bual kan :) Thanx Bie, ILOVEYOU .

Ok, stop here . Thanx for reading . Kbai ;)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^