Falling Object

Tuesday

3month already♥

Salam readers,

Today I nak kongsi laa kan dengan you all yang I dgn my beloved dahh masuk 3 month . Wahh! sungguh ku tidak sangka kiteorang kekal until now even baru 3 month . Sumpah laa I cakap, I tak percaya I boleh tahan dengan Syabil until now . I sayang kan Syabil . Kalau boleh nak dia je laa kan, tak mau orang lain dah . Boleh tak ? Eh, ofcourse boleh :) Insyallah . Selama 3 month kiteorang bersama, jujur cakap dia banyak bersabar dengan perangai I tau . Mengalah laa dikatakan . hahaha! I ni jahat sikit, dah la garang . Yang garang tu Syabil laa yang cakap kan :p hehhe . Kan bie ? :) Im glad to know people like Syabil . Seriously! For me he is too perfect . Believe me :) Dia selalu buat something that can make me happy . Saya SUKA :D

Baca yang bawah ni bfore our 3month anniversarry Syabil bagi dekat I :

1. How we meet ?
Thru fb :p

2. My first impression about you ?
Comel :)

3. What I like about you ?
Everything♥

4. Favorite memory of you ?
Dinner at secret recipe♥ I make you cry :p

Sekian, heheh :p haa, yang baca ni jangan nak pikir bukan-bukan tau . Act yang i nangis tu err bukan nangis but terharu . Tu je , sebab tak pernah ada orang buat suprise sampai macam tu sekali :) Takpelah, ada kenangan on our First Anniversarry :) hehe! Thanx again b :D ♥

To Syabil,

I hope our relationship kekal lama sebab i terlalu sayang kan you . Believe me yang I tak pernah sayang orang macam mana I sayang you . Remember that ok bie ? Thanx sebab bersabar dengan perangai I :) and also sudi sayang I . tau tau ?

To Darla,

Adik thanx sebab doa kan relation aku and Syabil kekal lama . Thanx sebab selama ni faham aku semua . Even kite gado macam ' kucing and anjing ' sekali pun after 10mins macam tu mesti kite dahh baik balik . Thanx jugak sebab buat entry dekat blog kau about aku and Syabil :) ILOVEYOU ADIK :D ♥

Thanx sebab sudi baca :) Kbai ♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^