Falling Object

Thursday

UNTITTLE :)

Salam readers,

Today I nak cerita about apa yang berlaku dekat I hari ni . Act takde bende pun yang happen . Saje je nak kasi gempak kan . haha :D Today I kerja kejap dekat Parkson . Not bad laa, just bored si Diah Liana tu ndak ada . Dia cuti . Nasib ada yang lain, kire ok laa . hehe . Today banyak kena kacau dengan si Ejat and Oji . bahasa isyarat laa, macam-macam mereka ni . grrr -,-' haha :D Tapi fun ada jugak gelak-gelak . Lepas tu macam biasa la, kerja I menular :p Lepak sana sini . takde kerja kan, tu laa kerja utama I . hahah :D Tapi agak bosan laa sebab Yana takda . grrr . Maybe esuk rasa nya nak keje lagi laa, nak lepak dgn Yana pulak . haha, choii je :p Then tadi kat parkson sejuk giler -,-' hujan lebat kat luar tadi . pergh! tak tahan kot ? Lepas ni kena bawak sweater . Tidak tahan sejuk kot ? haha :D THE END

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^