Falling Object

Saturday

Untitle, sorry ? :D

Salam readers,

Today i nak cakap about apa yang jadi today :) I kerja macam biasa tau cuma masuk lambat . I msuk pukul 1 petang . Mana tak nyaa, I penat maa . Tolong laa faham -,-' Then memang i nak cakap yang hari sabtu memang SUCK!! sebab apa? sebab ramai orang . penat wehh! taktau laa nak cakap apa kan . Nasib ada Fatin . Atleast dia boleh borak borak dgn aku . Haaa, nak cakap about phone memang susah nak pegang phone sebab ada security jalan-jalan . konon nya meronda -,- grrr . bengang je i tau . Then cakap pasal Dee . Takde laa tinggi mana orang nyaa . haha ! Jumpa dia tadi . lepak sekali . Lepak pun kejap jaa bahh :p ahah . Then nak cakap pasal apa lagi ea ? Blur sudah . Ok nnt I update lagi . bye :)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^