Falling Object

Sunday

Sunway Pyramid ♥

Salam readers,

Hai :) this entry i buat after balik dari Sunway Pyramid dengan adik-adik and yayah saya :D waish! tersangat laa penat berjalan tau tak :/ yelaa, Sunway tu bukan nya kecik . Kalau kecik takpe gak kan . First kiteorg sampai sana terus lepak Mcd nak makan aiskrim . lepak dkt cermin tu . Nampak laa Sunway Lagoon :) alaaa, teringin gila nak g sana :'( takpelahh . nnt pergi sana gak . dont worry laa eyka :D then merayau jap . Adik pulak dahh mengadu lapar . Sebelum g makan tu, kiteorg g tgk apa yang menarik kat wayang . tut tut tut, i and adik i nmpak ramai orang beratur nak beli tiket . Mood kami that time daa macam 10% je nak tgk movie . Then, turun nak g kat ayah . pastu nampak ade butik D & D ni, baju die comel sangat . pastu ada sale apelagi i pun beli laa kan . beli untuk adik jugak :) then baru pergi dekat ayah . adik kata lapar utk second time . Dah decide semua kiteorang pun pergi makan dekat Kenny Roger's :D best sungguh . Lepas tu teman adik pulak, dia nak beli seluar punya pasal . takpelahh, kire blanje dia laa an . adik punya pasal tak kesah laa :) tapi ada jugak guna duit ayah :D heheh then, time nak balik pulak . dekat tol mana ntah, Smart Tag tu problem . Ayah kemain bengang lagi . hahah . ofcourse laa marah an . Dad aku tanye akak tu dia macam buat bodoh je . Apelagi, ayah pun main reverse laa . bengang punya pasal, masuk line touchNgo :) Jalan tak jem sgt . okay laa . hmm . TAMAT CERITA . kbai :D

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^