Falling Object

Tuesday

ok, now i'll get it -,-'

Salam readers,

SPECIAL ENTRY! Maaf, 'KAU AKU' digunakan -.-'

Entry ni ditujukan kepada 'KAU' yang buat aku marah pagi-pagi ni . First of all, aku nak cakap aku memang betul-betul dahh FEDUP dengan perangai kau . Kalau tak nak , just cakap laa . Bukan aku nak maki kau pun . Ini tak, kau nak tambahkan dengan cerita bodoh plus tak reti malu tu . Kau ni ada perasaan tak ? Kau takda otak ke nak fikir . IQ kau rendah sangat ke weh ? hish! Sakit hati aku tau tak . Kalau aku tau jadi macam ni, aku tak ajak kau laa . Better aku ajak orang lain yang lebih berguna instead daripada ajak kau! Aku dapat rasa kan an kau macam apa ntah . SELEKEH! bengang giler aku -,-' Orang bangun pagi-pagi happy, senyum semua but kau buat aku rasa ANNOYING pulak pagi-pagi ni . Hish! Lantak kau laa 'A', kesahh pulak aku kau takda . Cari orang lain lagi bagus! kbai ;/

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^