Falling Object

Thursday

more interesting :)♥

Salam readers,

I nak cerita ni yang today i kerja best sangat . Sebab apa? Nak tau? I ada teman nak berbual :p hehe . Tapi man takda, dia cuti . Cuti pun sebab nak g cari tiket . Mamat tempe betul laa dia tuu . hahah :D Nama baru ade akak ni bagi dia . Then I semakin ok dengan Yap(bos) and Kent also Chris and Elin :) hehehe . Then tadi kan break i yang kedua, i jumpa sayang i lorh . Best dapat jumpa dia . hahah :D Si dia belanje I Mcd . nyam nyam :p Dont get jeles okay readers ? :p hahaha Pastu hmm, cakap pasal ade staff baru masuk ni . Nama dia ape ntah -,-' terlupa . haha :D Boleh balik rumah pulak then tak datang kerja balik . Shomat! ;/ Baru mula kerja dah buat hal, apelaa . Then cerita lain pulak pasal apa ea ? Ummmppp . ntah, Habis cerita . Kbai :) ♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^