Falling Object

Saturday

kerja memenat kan -,-'

Hai readers,

I nak cakap yea kerja memang memenatkan! TIRED!! Lagi-lagi i kena kerja jaga fair for 2 weeks ni . Pergh!! memang sakit gua cakap lu . GRRRR! eh eh, sejak bila I pandai cakap ayat macam ni . haha :D lepass tu boleh pulak Chris hantar i jaga fair dekat first floor . Lagi penat kot ? Nasib dia dahh janji nak bagi i kerja jaga atas je pasni . hehe :D nasib boleh kautim! ;D Cakap pulak pasal kawan baru . I ada kenal 3 guy baru . Sorang KL, lagi dua orang tuu orang sabah bahh :) yg KL tuu i panggil Mad, yang lagi dua orang Lan and Mike . hhehe . Okay laa mereka tu :) Lagi-lagi Mike suka sangat kacau I . apelaa :) But bak kata Mad laa, Mike ni memang orang yang ceria, happy go lucky and masuk air jugak . Best dapat kenal orang macam tuu . Style beb! hahha :D Lepas tuu, i nak cerita pasal apa lagi ea ? takda idea laa . takpelaa, Thanx for today :) Kbai :p

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^