Falling Object

Tuesday

i'll be your last girl ?

Salam readers,

Today i happy sgt . Si dia berkata yang dia nak I jadi girl terakhir yang dia sayang . waalaamak! gua cair dowh :p I macam what? soo I macam tertanya-tanya . blank? happy? pergh! semua ada gua cakap lu :p hehe . I pun tak tau kenapa dengan mamat ni I boleh sayang gile-gile . Jodoh I kot? so, girls or boys out there please do jealous ok? hahah :D I swear that I do love him very much :) and I harap sangat kiteorang punya relation ni kekal sampai bebile . Insyallah, amin . Pray for us guys . But, I harap you tahan la dengan perangai i ni b . I ni macam-macam karenah . Awak faham je laa kan? hhee . I taktau laa nak cakap macam mana kan yang I memang tak boleh nak lepas kan dia . Soo girl out there, for your information Syabil is MINE . not yours , thank you . Please do respect my relationship with him . Syabil, ILOVEYOU :D ♥ Please dont leave me :( . IMISSYOU .

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^