Falling Object

Tuesday

fair for 3weeks

Salam readers,

Today I start keje baru dekat Times Square :) but jage fair for 3 weeks je . For brand Fila and Playboy . Agak tired laa plus bored sebab tak ada kawan . No need to worry, esuk I ada kawan . Teman untuk berbual :p heheh . Then tadi I kerja full kot, 10am until 10pm . I ada laa kenal sorang tu sebab dia kenal ibu . Pernah nak kerja brans Scholl jugak . After that I nak cakap yang Kent and Chris tak sombong . Itu dua dua lengcai woo :) haha . Bukan apa, kira bagus laa mereka tu tak sombong . hehe! Dalam masa sehari kiteorang boleh gelak-gelak, bergurau semua . Okay laa tu, kan kan ? ;) Lagi satu kat situ ok laa, nak pengang phone boleh but jage-jage laa sebab bos suka datang mengejut . Macam tadi tup tup ada lalu kat sebelah I . Nasib that time I tgh ada customer :p hhehe . Kalau tak dahh kena tegur daa . Apela syafiqah ni :p heheh . Lepas tu nak cerita apa ea ? I think dahh takda story so Kbai :] Takecare :) hheehe

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^