Falling Object

Sunday

Eleven times we meet

Salam readers,

Hari ni hari yang happy untuk saya tau . nak tau tak sebab apa ? sebab saya jumpa buah hati saya laa . hhehe :p kiteorang kuar same-same tadi . ok Eyka cerita dari awal ea ? :) First plan nak kuar rumah pukul 3 kot, then hujan lebat . itu macam 50/50 tu nak kuar . lepas tuu, mmg i dahh tekad laa nak siap semua . tak kira, nak jugak kuar . Boleh pulak ayah suruh masak dulu . takpelah, buat baik ckit dengan ayah . kalau tak nnt tak dapat kuar . hahah :D lepas tu agak-agak i kuar rumah pukul 3.40 kot ? ntah, tak pasti laa . dahh naik tren then si dia boleh pulak tunggu kat Hangtuah tu . waish! terkejut kot? ingat dia main-main . rupa-rupanya, bila habis naik tangga nampak laa pulak si dia . hailaa -,-' rasa macam susah kan dia je kot? :( IM SORRY . hmm, after that kiteorang naik monorel . kiteorang g diva tau bajet si dia tu nak belikan necklace sebab kawan dia suruh, game nak cantek jaa . tuutt ttuuuut that necklace tu sebenar nya untuk i :D mana sweet kan . hahha . ILOVEYOUBIE . after that kiteorang naik kat wayang nak tengok movie time nya pukul berapa . lepas tu dahh taktau nak buat apa, g laa cari kasut untuk i pakai . sebab esuk tu i start keje baru . kasut takda, itu laa sebab kena beli . Mula-mula pergi kedai Atlanta tu, dahh nak beli kasut tu tapi takda saiz pulak . sedih je :'( after that si dia teman lagi i cari kedai kasut . act dahh jumpa kot kasut yang nak dibeli . tapi takda saiz lagi . ade ke ptut orang kedai tu kata tinggal saiz 4.5 je ? choiii laa . hahha . then naik lagi tingkat yang seterus nya . Si dia laa teringat pasal kasut tu, sebab kedai nya sama je kot? means cawangan dia sama . paham tak? hhehe . then saya rambang mata? :p hahha . kalau boleh semua i nak beli tau . kihkih . gurau jaa bahh :) after that mmg konfirm nak beli itu kasut then dahh bayar semua hantar laa kasut tu kat ibu . mintak tlg jage jap, sebab malas nak bawak . hhaha . kami pun mula bergerak ke tempat seterus nya . iaitu panggung wayang . nak tengok cite cun :) lakonan remy ishak and maya karin . act pasal nak tengok wayang tu i dahh macam malas nak tengok sebab sit die tak cantik . bak kata si dia laa . tapi mmg betul pun . Ramai yang nak tgk cerita tu, biasa laa kan :) tapi kiteorang tengok jugak cerita tu . thanx too him♥ hmm, tengok cerita tu pukul 6.45, bfore that kiteorang beratur semua beli makanan nak bawak masuk . then, dduk dekat sit B 10 and 11 :) . cerita Cun tu kelakar tau :p hhehe . habis cerita tu dalam pukul 9mlm . after that dahh habis wayang, kiteorang dduk laa lepak kejap . ngntok kot ? hahha :p lepas tu agak-agak dahh pukul 9.15 kot? baru kiteorang gerak . dia hantar saya dulu, baru dia balik :) mana sweet, yea mmg dia sweet . siapa punya bf? saya punya lorh :p hahah♥ but i wanna thank too him coz give me that necklace :) and make me happy . he always want the best for me :) IDOLOVEYOUSOOMUCH SYABIL♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^