Falling Object

Wednesday

be FRIEND back :)

Salam readers,

Today i buat entry sempena berkawan balik dengan Zafri . yea, lama dahh kami berkawan just ada prob kami tak bertegur . Bukan ada prob but . . teeetttt ! :p Plus dia dahh ada girlfriend haritu . Girlfriend dia siap block I lagi dari fb Zafri . Sorry laa Zafri kalau I tak bertegur dengan you . I tak nak you gaduh je dengan girlfriend you . Wait! I think that girl already breakup with you . right ? Can I know why? nahh, tak penting pun . Asal kan kite boleh berkawan macam biasa . even kawan you pun ada cakap yang dulu nya gf you but dahh break so I panggil ex you la :) suka mengongkong you . Queen control ? Oh my gosh! sangat laa berjaga2 kan ex you tu sampai tak bagi you kawan semua dengan girl . Apela, macam dia sorang je yang ada bf . heheh :p Sorry to say that . But Im happy kite berkawan balik, boleh bertegur macam dulu . Oklahh sorry laa kalau this entry buat you sakit hati or apa . I takde niat pun nak mengutuk or apa . I tulis apa yang I nak tulis . Miss you a lot my BFF, short for besfriendforever :D

2 comments:

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^