Falling Object

Sunday

our 2month Anniversary ♥

Salam readers,

Hai there . Today yeap, 1.45am I update this entry sempena anniversary I dgn Syabil :) Happy 2month anniversary sayang . I know that i make a lot of mistake at you . Im so sorry :( I bukan nak kata apelahh, I sayang you sangat tersangat :D I tak boleh kehilangan you Syabil . No matter what happen Im still loving you, Im very proud that I still standing beside you until now sayang . I bertuah sampai saat ni kita still bersama . Wahh! ayat I, jiwang semacam woo . hhaha :D I tau you banyak besabar dengan perangai I kan? I tau laa even you tak bagi tau I pun bie . hmm, but I nak kasi tau you I betul betul bertuah dapat you tau Syabil :) You always make me smile . I hope kite takde pape problem . Kalau u ade pape yang nak dikongsi kan dengan i, kasi laa tau i bie ? i ok je . I tak kisah even you nak comment pasal I ke . tau? You banyak mengalah kot dengan I, i tau tu jugak . Haa! about suprise yang I nak kasi you tu dahh tak menjadi . Act I nak buat coklat untuk you . I dah beli bahan-bahan semua tau tapi coklat tu tak jadi, I sedih je . Bila tau coklat tuu tak jadi I admit I agak sedih :'( FRUST beb! itu laa pasal bila cakap dekat you tu I dengan tibe-tibe jadi pendiam sikit . Im sorry :'( I bukan apa . Just terpikir yang I ni useless girlfriend . Sebab tak pernah nak buat pape yang special untuk you nak bagi you happy semua . Lagi laa sedih . Sumpah sedih . hmm, Syafiqah is feeling SAD . Anyway, thanx for loving me Syabil . I admit dengan you I rasa happy sangat, tersangat happy laa cite nya :p hhehe thank you coz hadir dalam hidup I . I tak nak kehilangan you Syabil . please ok ? :') and Im sorry again if i hurt ur feeling with my nonsense behaviour .

With Love ♥

Syafiqah Samsul

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^