Falling Object

Tuesday

2 days work at Girls

Salam readers,

I buat entry ni sempena i start keje baru kat butik Girls . First day, 11April 2011, Monday memang agak bored . Nasib that time ada akak melayu ni yang jage . Nama akak-akak tu adalah kak azza and kak farhana :) then mereka tu ade ajar pasal barang-barang kat situ, yang mane ade less semua tu laa . I baru tau yang phone manager pegang . haih -,-' sakit je hati ni . almaklumlahh, selalu phone dekat tangan . yelaa, nama pun ' handphone ' kan, mesti laa phone selalu kat tangan je :p hahha : then first day lagi i dahh buat hal . Masuk lambat, bukan masuk lambat apa lambat masuk balik after break tu . Mana nak sempat, bagi break 30mins je . macam HARAM ? hhehe . tapi kan, nak tau tak i break dgn siapa ? ofcourse laa dengan buah hati saya :p hhehe, mana nak tau die tibe-tibe dtg . yelahh, tak dpat nak cntct kan . sumpah tak sangka . But im happy to see him :) hmm, this week i kerja shif morning je, dari pukul 10am until 7pm . Agak penat kot? hailaa -,-' penat berdiri je . hmm, tak banyak keje sgt, cepat bosan .

for 12 April 2011, again i keje shif pagi . Today ada Ahting and Ida jage Girls . Dengan deaorg i rase ok ckit . sebab mereka tu sebaya dgn eyka lorh . Lagi-lagi si Ida tuu, pergh! macam minah rempit pun ada . tapi i think Ida tu ok kot? ade ke patut i terpanggil dia akak, buat malu je . Bukan sebab apa, ingat kat situ semua atas eyka je, umur tak sama . Rupa-rupanya ada yang sebaya . bagus laa :D ada Ida, eyka rase ok ckit . sebab sebaya kan . But Ida said muka i ni familiar . Pastu die ade tanya eyka kenal budak ni ke tak semua . tutt tuuuttt, eyka dapat tau dia dduk penara je . Kawan kepada kawan eyka jugak si Aida keding tu . hahah :D cakap pasal Aida, rindu pulak kat dia :'( eh eh, berbalik pada Ida . Bukan laa nak kutuk but Ida ni ada tattoo kot kat blakang badan dia . hmmm . ntah laa, lantak pi laa sama dia . asal kan eyka happy ade mereka tu yang sudi jadi kawan eyka :D

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^