Falling Object

Saturday

17 kali date ♥

Salam readers,

Sengaje update enrty ni sebab semalam 29April hari Jumaat, I ade jumpa buah hati saya :) Almaklumlaa, dia nak balik kg kan ? hhaha . tu jumpa nak lepaskan rindu dulu . *Cehh! cakap macam after this tak jumpa kan ? Teruk je Syafiqah Samsul ni . Before that i taktau pun dia dtg sana tu i mean tmpat kerja i tuu au . Buat suprise :) Lagi la i sukaa . Ingat kan dia memain tau . apelaa . tut tut! Betul, dia ada kat situ . Siap comment lagi pasal i buat kerja . Malu makk tauu :P hhehe . Cakap macam nok pulak -,-' hehhe :) Then , time kat foodcourt an ada pulak orang ni buat I ketawa besar . Sampai kan I nak makan pun susah . Bukan susah apa just asyik teringat je pasal benda kelakar tu . Kena bahan lagi :D suka suka :p hahahha :) Dont get mad laa kan iff orang tu baca blog . tapi konfirm and pasti 100% orang tu akan balas dendam :p hahah . Cari point jee tuu :p hehhe . *gelak besar :D hahha Btw, i miss you Syabil ♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^