Falling Object

Monday

Today Story :)

Assalamualaikum,

Start dari bangun pagi pukul 9.30 am . act my sayang sudah call kejut suruh bangun semua but after that i pergi tidur balik . terjage pun sebab ayah i kacau i tidur . matching je -,-' maaf ye syabil? habis kredit awak je call saya pagi tadi . hhihih :D then, saya bangun menuju ke bilik air untuk mandi semua . lepas tu sudah siap siap auah suruh makan roti dulu . itu pun saya makan 1 keping roti je :) then ayah pun dahh siap makan semua boleh pulak yayah lelap kejap . katanya penat . ok, saya biar ayah lelap jap . tgh bosan tu, saya pun on laa lappy . online fb jap . takde benda menarik pun . dengar lagu je laa . bosan! lepas tu, ayah dahh terjage and ibu pun suruh saya offline . ape lagi saya pun siap siap kan rambut semua . then bergerak pergi ke kereta . woah! kemain panas lagi cuaca pagi tadi . tapi tak boleh nak bayang kan panas dekat neraka tu macam mana . so, tak boleh merungut :) then tacap tacap laa bedak cikit dekat muka tu supaya tak nampak sleepy . after that sampai laa tempat kerja . dahh punch semua pergi laa tengok cermin jam . makcik guard bodoh tu sibuk je pandang . jealous kot :p hhhaha . dahh masuk pulak, ejat as usual laa kan perli memanjang sebab saya masuk awal . then, i start kemas kemas barang semua bagi teratur . dahh takde kerja kacau kak sari and kak kecik laa ceritanya . hahha . tolong tolong deaorang bersih kan kasut display semua . best! hahha :D mula mula kak kecik pergi break dulu tau . pas dia hbis break tu dia bawak masuk famous Amos . sedap gila :D awww . I loike :) lepas tu, masuk time lunch pukul 2 tu . tapi saya kuar lambat sikit sebab tunggu kak tika . lame sgt . kiteorang plan makan dekat UDA . today saya makan nasi lauk kentang, sup sayur and apetah lauk lagi satu tu and air teh o ais :) sedapp . murah je . hhaha :D then saya ikut mereka pergi photostet apa ntah kak yan suruh . then deaorang tengah kat kedai tu saya pun merayap laa tengok kasut and dress . woah! sumpah lawa!! cantik cantik :D geram je tengok kaler dress tu semua :) takpelahh . lain kali saya beli laa, tapi nak pakai bila pun taktau -,-' apedaaa . hmm . time break almost over, gerak balik masuk kerja . lepak jap dekat locker room . tak lama . kejap je . hhhehe . then masuk, macam biasa say hi dekat ejat semua . hahha . almaklumlah, perut sudah kenyang hati pun senang . hahahahah :D then mula laa saya disturb yana pulak . bosan kan . lepas tu, saya banyak borak semua dengan dieorang . sampai laa time balik saya pukul 7 . kawan saya tumpang kan saya . senang sikit sebab saya malas nak jalan pergi lrt . ihihhi :p dah sampai rumah semua , saya rest jap . then, time makan . saya pun makan laa . pastu start online . bosan jugak . dahh laa internet macam celaka . taktau apa pasai -,-' then laaa ni aku dok depan lappy online :D

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^