Falling Object

Wednesday

saya ada . . .

ADMIRE?? hmm . maybe ada kot . act memang ada pun but tak ambik kesah sangat sebab eyka ni SUKA berkawan bukan nak lebih2 . but im SORRY if i hurt ur feeling . sape je yang kawan dengan eyka if korang mula start cakap pasal love2 nih, korang mesti tahu yang eyka dahh pesan awal2 elakkan dari MENGHARAP . but u all DEGIL . tak boleh nak salah kan eyka jugak . BUKAN nak SHOW OFF but benda betul . eyka sendiri tak kisah ade ke takda ADMIRE ni sebab bagi eyka ada ke takda semua SAMA! paham? so, kalau agak2 korang tak nak kawan dengan eyka ke . eyka SUDAH TIDAK KESAH :) takan eyka nak merayu kat korang kan? RAMAI lagi yang eyka boleh berkawan la . memang betul susah nak cari KAWAN yang SEJATI but kalau macam tu dahh korang buat tnya ar kat diri sendiri siapa yang SALAH??PLEASE DO REMEMBER, I TIDAK AKAN CARI YOU ALL BALIK IF U ALL DAHH TIDAK SUDI NAK BERKAWAN DENGAN I . thank you:)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^