Falling Object

Saturday

Oh Chai King said . .

AhKing : ' pika, you sayang ke dekat pakwe you? '
Me : ' Ofcoz laa i sayang pakwe i, kenapa you tanya king? '
AhKing : ' yameh? you percaya ke dekat pakwe you? '
Me : ' Takan i tak trust boyfriend i? you pun trust Chris kan? apedaaaa . '
AhKing : ' Bukan apa, i tanya saja . yelahh you kan masih baru dengan dia . '
Me : ' for your information AhKing, i sayang sangat dekat pakwe i . i hope kiteorang lama
tapi kite kan just merancang je . taktau apa yang jadi masa akan datang nanti lorh . '
AhKing : ' Satu je i nak pesan, you jangan anggap seseorang tu perfect sebab bila you dah kenal
dengan lebih dalam you akan kecewa if dapat tau yang dia bukan macam yang you nak . '
Me : ' Ahking, i dah bersyukur laa i dapat bf yang sebaik syabil ni:D . I pun tak tau kenapa i sayang dia sangat . you paham i kan king? selalu i je kena tinggal dengan lelaki .
AhKing : ' yea , i tau . tapi you jangan percaya olang sangat . okay ? '
Me : ' Baik lahh king oi :p . you ni pelat lorh . kihkihkih . '

That time saya tengah bosan . mula laa menconteng2 tangan saya . alaaa, biasa laa . bagi saya kertas kat dunia ni tak habis . itu sebab saya conteng dekat tangan nama syabil and saya . hahahha :D rindu dowh kat mamat tu . ILOVEYOU BIE

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^