Falling Object

Wednesday

IM FUCKING HAPPY ! :P

Salam readers,

Yeah! this time i buat entry rasa macam excited ! truly EXCITED lorh :D mana tak nya . pagi tadi punya entry i buat takut takut jea . pastu entry yang ni rasa macam HAPPY semacam . today,yea tarikh ni 23March2011 i pergi skolah . yea, skolah SMK CONVENT JALAN PEEL :) i pergi ambik result SPM :) datang, dduk dekat cikgu kemain takut lagi . i tengok je paper yang cikgu pegang tu tau . mata rasa nak menangis daa pastu cikgu tengok cikgu cakap dekat i, ' tahniah syafiqah, result awak pun bagus . tak ada yang gagal :) . ' after salam cikgu i terus tunjuk dekat ibu . ibu pun terus maseg yayah cakap pasal result i :D hhehe . dahh meet my friends, tengok result deaorg semua alhamdulillah my friends sorang pun takda yang gagal . after that i straight pinjam phone ibu nak call my buah hati :) haa . begitu TERUJA nya i cerita dekat dia bagi tau semua pasal result tau :p hhaha :D dalam 10mins macam tu yayah call, cakap semua dgn ibu then cakap dgn i . but agak terasa, yayah still cakap my result tak cantik sebab ada D :( yeap, saya menangis :'( sebab yayah cakap macam tu . hmm . takpelahh, saya bangga dengan usaha saya . alhamdulillah, kawan-kawan saya resultnya not bad . at least takde G :) degil degil kami, nakal nakal kami, gangster gangster kami, rock rock kami alhamdulillah kami boleh buat :D thank you kepada cikgu cikgu 5Budi also cikgu cikgu yang lain turut mengajar kami, penat lelah cikgu kami hargai :) cikgu rajin photostet kertas kerja nak bagi dekat kami, then cikgu sanggup buat class tambahan untk kami semua . thanx sangat sangat :D but agak sedih tak dapat jumpa cikgu cikgu yang lain :'( terutama nya cikgu baby Onah :p yeap, nama cikgu tu sebenar nya Puan Saonah Aton :) ajar Bm . best dgn cikgu ni, geng aku laa suka cari pasal dgn dia . hhahaha! cikgu ni jugak suka tgk kuku aku panjang ke tak . mane kantoi tiap kali dia tegur aku, kuku aku panjang . hahhaha ! almaklumlahh, cikgu Saonah ni cikgu disiplin jugak . haih! kelakar je :) takpelah, sukan skolah SMCJPKL aku datang jumpa mereka :D thanx jugak dekat my SUPERGIRLS, kalau dalam class tu aku BLUR tak paham satu apa aku tanye korang then korang tolong :) aku amat laa berterima kasih dekat you all :D yeap! ILOVEYOUMYFAMILY, MYFRIENDS and MYTEACHERS :D

My Teachers Name :

Puan Saonah - Bm
Cik Lim - Sains
Puan Maznah - Sastera
Puan Rosmiyati - Art
Puan Haslinda - Agama
Puan Maznah - Sejarah
Puan Norlida - PD
Puan Edah - English
Puan Ramlah - Math

THANX AGAIN :')

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^