Falling Object

Saturday

i want to be . . . ♥

Assalamualaikum,

Hello readers, im back with this entry . Sila baca ok? :) smbungan tittle kat atas tu . I want to be THE BEST ! hmm . maksud disitu saya nak jadi terbaik dalam apa yang saya lakukan . Saya nak jadi yang terbaik untuk BF saya, saya nak jadi yang terbaik untuk FAMILY saya dan kawan kawan saya :D tapi ckap pasal nak jadi yang terbaik ni macam susah je sebab ada bnyak halangan . ok, contoh laa . my dad tu lain sikit . i always want to be the best for him . but in my dad eyes im not doing the best :'( how pity . kesian sangat dekat i . bukan laa i nak jadikan dad i tu masalah i just sedih takde supporter . dia tu my dad kot . haiah -,-' takpe . i anggap tu satu cabaran . someone said to me, dia nak i ingat yang ' human are not perfect ' . yess bby, i ingat tu . thanx too you sebab you ade time i perlukan you . haaaa . siapa dia ? ofcourse my Syabil :) hmm . until now i teringat my dad said ' still tak cantik result akak walaupun ada satu . . . ' teeettt! dirahsia kan . sorry guys . kadang kadang before tidur mesti teringat . i pun tak tau kenapa . maybe sebab i rase kan yang i kecewakan mereka ? :'( macam mana nak jadi yang terbaik dimata mereka eaa? Oh god, please help me :( but now saya berjanji tidak akan kecewa kan you all :) ok, smpai sini je entry kali ni . thanx sebab singgah baca :) tcare readers .

Ditulis oleh,

Eyka

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^