Falling Object

Sunday

for him

Salam,

This entry i buat utk si dia . nama tak boleh nak bagi tau . sorry guys . hmm . Firstly, i nak mntak maaf sebab i tak boleh jadi gf you . i dahh ada bf . i ingat lagi dulu i couple dgn you sebab i syg you, i rasa you yang terbaik, you sweet sgt and you care about i sgt . but after i kenal you, u lain . malah u lagi mengongkong i . i tak suka . i jenis suka berkawan tak kira perempuan atau lelaki . so, if you boleh tegur dgn girl kenapa i tak boleh tegur dgn guy ? think positif laa . kawan kwan you pun ada ckap yang you dgn girl ni hipokrit ckit . sorry, i tak suka macam tu . i nak you jadi diri you . i tau had-had i sebagai gf org . you ingat you sorang je ada perasaan cemburu ? hello, semua org kat muka bumi ni ade perasaan cemburu tau . i tau you ni baik, but kalau you baru sedar diri then cari i balik sorry laa . even i kata i ade perasaan syg kat you pun i takan terima you balik sebab i nak setia dgn bf i . i terlalu sayang kan dia . i tak nak persiakan apa yg i ada sekarang . terpulang laa kat you nk benci i ke or apa . i terima seadanya . takan i nak paksa you supaya tak benci i kan? itu hak you . i mintak maaf sebab i buat you nangis . just kite takda jodoh . i ingat lagi you ada kata dkt i yang ' if someone already booked my heart, i wont looking at the other girl ' , tu hanya ayat u . you tak pernah nak jage perasaan i malah suka buat i sedih je . sekarang baru you tau nak hargai i macam mana . kalau nak ckap pasal fobia ni . i pun fobia laa . selalu i je yang kena game dgn guy but i terima seadanya sebab itu dahh ditentukan oleh Allah . ok? i tau time kite couple you ada hangout dgn other girl . bila i start perli perli you, you rasa lain macam . yeah! alhamdulillah, you tak perasan apa apa . i just nak you tau, it make my heart hurt ok . sedih sgt when i tgk gmbr you dgn perempuan lain . duduk rapat2, muka kemain happy lagi . yea, i tau you dahh berubah but kite still takan bersama . after you hbis diploma tu . you kata you smbung degree kan? i nak you jage diri you . jangan pikir sangat pasal perempuan . jangan tension sebab perempuan . i tau you susah nak lupakan i, i tak boleh nak buat apa apa dahh . bende dahh berlaku . hmm . ni pengajaran supaya you lebih berhati hati dalam membuat keputusan dgn teman hidup you . so, after this tolong tcare . jage diri tuu sebab lepas ni i takde nak pesan kat you supaya jage diri :( ok . im sorry if i hurt ur feeling . just kite takda jodoh .


For Syabil : i tak akan sama sekali mendua kan you . i tak akan persia kan you sayang :')

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^