Falling Object

Thursday

CONGRATS !! :D

Salam,

Tahniah kepada student bach 2o10 tu :D congrats laa sebab result korang not bad , takde yang failed :) bagus! kepada yang result dia tak seberapa tu bersyukur je laa . nak buat macam mne kan? benda dahh jadi . so ingat ingat laa lain kali jangan banyak main tak fokus semua tu . ok? kepada my FRIENDS, jangan CEPAT PUTUS ASA . kalau ada G sekali pun still boleh blaja . masuk laa college ok? jangan terus tak study pikir kawin dahh ar . teruk teruk :p hhehe . kalau nak smbung blaja tu pikir course apa yang kite nak ambik . ikut minat sendiri , jangan ambik ikut minat kawan or boyfriend :p teeeettt . hahaha! tapi bende ni ada jadi tau? soo, kite elakkan dari bende ni terjadi :) soo, CONGRATULATION again too STUDENT bach 2010 :)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^