Falling Object

Saturday

5March2011

Assalamualaikum .

Eyka nak cerita nih . mana penat kan hari ni -,- . sumpah penat . tapi apa yang eyka buat sampai penat pun xthu . hhihih . malam tadi tidur lambat sebab on the phone dengan buah hati kesyangan :) tak kesah lorh tidur lmbat pun sebab nak borak dengan si DIA punya pasal . and then pagi tu bangun lambat . almost 12 kot eyka bangun, haih! teruk teruk . anak dara apa pun tak tahu . hahaha . itu pun bangun sebab sabrina kejut suruh potongkan epal untuk dia sebab angah nya malas nk buat . tapi bila eyka dahh bangun, pandai pulak angah dia potong kan . kacau betul org tidur shok2 . hmm, tapi takpelahh . tak kisah pun . lepas tuu eyka buat apa yang patut lahh, plan nak g hospital pukul 12.30 tapi rasa mcam tak sempat jaa itu sebab eyka pergi hospital jam 4 . penat lorhh eyka kena naik tren dari cheras turun dekat hang tuah pastu naik pulak monorel turun dekat chow kit . takut gak laa jalan sana sorang2 . sebab kat sana macam2 ada tau . nak buat macam mana an? terpaksa laa . lepas tu, time jalan bfore sampai ke HKL tuu ada pulak lelaki2 BOYAN . eeeuuuww . haih! takut kot . yelaa, sebab eyka ni PEREMPUAN kan, bukan nya LELAKI . karang jadi pape siapa yang susah??:/ hmm . pastu dahh sampai kat blok utama tu, eyka pun naik laa lif pergi kat tingkat 5 cari wad no 26 kot . dahh masuk, eyka pun tinjau2 laa mana atuk eyka . akhir nya nmpak dia baring tengok tv, cerita HINDUSTAN tau . hhhaha :D after that jumpa laa atuk, dia terkejut eyka datang HKL sorang2 . my atuk boleh pesan suruh duit semua letak kat dalam poket semua takut ppe jadi yelahh sekarang zaman dahh tak kesah apa kan . eyka dengar pun cuak :/ apedaaa . hmm, eyka pun borak2 semua dengan dia, tolong kemas barang dia semua sebab dia kata nanti dia nak kena transfer wad . alhamdulillah laa Eyka tengok dia ok tapi kurang makan je laa . hmm, ingat nak gerak pkul 5 tu sebab eyka kan kerja, plan nak msuk pkul 6 lah an tibe2 hujan pulak . haih -,- hujan rintik2 takpe lagi tapi ni hujan lebat . mana bosan an kat sana lama2 . dengan lelaki kat sana buat perangai . ape? tak pernah tengok PEREMPUAN? JAKUN betul . kesian , adik2 sangat :/ hmm then g cafeteria pulak takda benda nk makan, tahan lapar laa jawab nya . nasib ada darling saya sebab sudi call saya . im happy for that, at least tak laa bosan kan . lepas tu, tunggu laa hujan berhenti . my darling boleh kata dia on the way pergi HKL . hmm, i thought my darling tu main2 tau . rupa2 nya betul . haish! degil sungguh my darling tu . tapi happy laa jugak sebab dapat jumpa dia :D my darling tu sweet sgt tau, tu jatuh hati kat dia tuu . hihihi :p act my darling tuu patut nya ikut family dia but dia malas kata nya laa tu dia dtg HKL jumpa eyka . tapi eyka rasa macam susahkan dia pun ada gak sebab yelahh, bukan dapat lepak lama pun . die ikut eyka sampai SgWang lepas tu dia patah balik ke HKL . kesian gila kat dia, eyka rasa bersalah sangat :( hmm . sekarang nih eyka tengah rindu kat dia :) hhaha . kelakar je padahal dahh jumpa . haih! kalau boleh eyka nak dia ada selalu dengan eyka tau . I SWEAR TO GOD THAT I REALY LOVE HIM . YES! YOU SYABIL :D hihih . after that eyka pun gerak masuk kerja . lmbt daa ouh . pkul 8 saya masuk . woah! first time buat kerja gila macam ni . hhehe :D then, perut pulak kata lapar . eyka ada beli pau . beli sampai dua tapi satu jaa eyka makan sebab takde selera sgt . then mengadu kat ibu kata lapar . ibu pun suruh laa si Shairi budak maintenence tu turun pergi beli Mcd :) terkejut jugak bila ibu panggil an . sungguh tidak sangka lorh ibu buat macam tu . ILOVEYOU IBU :) after that dahh makan semua macam biasa buli si Alif . hehehe . suka gila menyakat dia . kejap je kiteorang rapat . tapi sebagai kawan jaa . buah hati saya nama nya SYABIL lorh :) then, timing balik dahh sampai . gerak balik naik lrt lahh sebab ayah penat . bfore balik tuu sempat lepak kdai mamak dengan Alif . teman dia makan semua . lagipun eyka malas nk balik rumah awal2, smpai rumah pkul 11.20 macam tu laa . sampai rumah tengok maklong ada lagi . hihih . lama daa tak jumpa mereka :D almaklumlahh kami ni rapat :) hmm, kazen eyka yg ada pun Daniel dengan Fatin je . abg nya si Fudin ntah kemana :/ apelaaa . okay . itu sahaja yang berlaku untuk 5MARCH . thank you .

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^