Falling Object

Wednesday

31March2011

Salam readers,

I nak cakap laa, esuk hari terkahir saya dekat Parkson SgWang :) rasa berat hati nak tinggalkan kawan-kawan pun ada jugak :( but kena gak benti sebab nak try cari keje lain . Bukan sebab apa, kalau keje under family ni, i rasa macam tak berdisiplin . Sampai bila nak jadi macam ni pun taktau kan ? hahah :D rosak-rosak :p I plan nak cari keje baru . My friend si Aimie nak tolong :) lagi pun Amirul nak cari kerja jugak . so, nnt cari dengan dia je laa :) btw, kat Parkson laa bnyak kenangan i dengan kawan-kawan . Especially kak Nadia, Wini, kak Sari, kak Kecik, Ahking and Liyana :D banyak bergurau senda . act besuk pun kak Sari nak benti . Entah bila nak jumpa dia lagi . mesti rindu dgn dia :( cakap pasal nak berhenti ni teringat dekat kak nadia :'( sedih je . But, i benti nak cari kerja pun maybe nak cari dekat Pavillion je maa . soo, tak payah nak sedih sangat . hahha :D kalau rindu pun mesti rindu nak bergurau senda dengan deaorg :) especially time break tu :D

Thanx you guys coz make me happy working at Parkson :D

I LOVE YOU to kak Nadia, Wini, kak Sari, kak Yanti, Liana, Ahking, kak Atiqa, kak Kecik, Aliff, Pie, Ana, kak Amira, Oji, Ejat :)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^