Falling Object

Wednesday

2MARCH2010

Assalamualaikum,

Hello readers, im back with happy story . this is the forth meet for me and syabil :) on this date i hangout dengan my sister, sabrina and buah hati kesayangan :D first lepak kat Mcd memang bored gile . zero idea sudah tak tahu nak pergi kemana . then, tnya si kecik tu sempoi boleh jawab nak balik rumah . hhaha . klakar je . and si dia boleh layan perangai si kecik tu . almaklumlahh, si dia ada adik jugak . then, plan nak tgk movie tu buat last last minute . kena call yayah dulu an . after dapat call ayh, he give us a permission nak tgk movie tu . nasib ada cerita yang nak ditengok . kalau tak, mana melepet an . tgk cerita tu pun agak kelakar kot . yang si kecik ni tak boleh nak dduk diam . ada je yang nak dibuat nya . nak keropok laa, nak main game laa . haih -,- ina, penat woo layan ina sehari suntuk . grrrr . but yang paling best sgt, i dpt something dari si dia . woah! lawa tau that thing . hihih . hmm, tapi kan syabil later kite hangout kat tmpat lain pulak . bosan sudah dgn itu tmpat :P ILOVEYOUSOMUCH . thank you syg for make me happy on this date and thanx jugak sebab rajin melayan kerenah si kecik tu :D ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^