Falling Object

Thursday

1 Month Anniversary ♥

Yes! My 1 month anniversary with Syabil Firdauz Zulkifly ♥ Im happy with you sayang even kite dapat lepak sekejap jea . dalam masa yang singkat tu laa macam-macam kite borak kan :) act i rindu lagi kat you walaupun you dahh ada depan mata i . serius! :( bby, thank you so much coz make me happy . kiteorang lepak Secret Recipe tadi . dahh makan semua then si dia boleh pulak nak order kan dessert pulak -,-' takpelah . padahal perut dah kenyang gila :p then saya pun pilih laa kek yang saya nak makan . lepas tuu , tunggu tak lama . then akak tu hantar . rase pelik laa kenapa dekat piring tu macam ade corak . excited nak tgk . first mmg tak perasan pun ada tulisan tu . bila dah tgk rasa macam nak nangis je sebab ada perkataan I LOVE YOU and then ada corak ♥ :) terharu gila . i terdiam lorh :D serius rasa macam nak nangis . yea, awak nampak kan mata saya :') sumpah terharu . bie, i nak you je dalam hidup i :) hmmm . tapi kek tu i tak dapat nak habis kan . i mintak maaf sangat sebab tak dapat nak habis kan kek tu . membazir je :( sorry again . saya suka awak peluk saya :) rasa macam woah! macam anak kecil jaa sebab nak melintas pun awak pengang tangan saya . mana sweet :p awak caring gila dengan saya :) ni yang buat saya cair dengan awak ni . saya takan lepas kan awak tau ? mana boleh other girl dapat awak . saya takan bagi punya laa . hhaha . bie, i realy love you ! thank you for accept me as ur girlfriend :') thanx again for our FIRST MONTH ANNIVERSARY SAYANG . I DO LOVE YOU SYABIL :)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^