Falling Object

Tuesday

today macam H**** !

21FEBRUARI, mood : BORED . hmmm, memang malas nak g kerja sebab kakak i tak ada . dia CUTI . tu pegi lambat, matching jea . pastu rehat pukul 5 . lepak MAMAK VILLAGE, then that guy ambik order aw . i think almost 3 TIMES i repeat what i want to eat . i order lain dapat lain . memang taklahh namenya i nak makan . KEBETULAN, owner KEDAI makan tu ada . that guy kena MARAH kot . hhhaha! PADAN MUKA! siapa suruh tak ambik PERHATIAN kan . tapi kesian jgak sebab itu owner TENGKING that guy . tak silap eyka that guy nama nya RAMLI . haa, sorry lahh RAMLI . hhehe . lepas tuu, turn kak S pulak . die tengah minum boleh pulak itu GELAS pecah . kemain LAWA lagi gelas tu TERBELAH DUA . straight je dowh! hhehe . after kak S pulang dari itu WASH ROOM, mula lahh die cakap pasal TEKANAN . dalam sains ada . khaann? hhehe . lepas tuu . then, apa yang jadi seterusnya? jeng jeng jeng . hahha . itu owner MARAH guy yang buat air pulak . huish! kemain GARANG lagi . hiihih! my mom said, OWNER mamak village tuu dulu sebenarnya KETUA GENGSTER . woah! tinggi pangkat? cehhh! tapi muka die memang nampak GARANG . arrrrrrr! hhehe . ok after i dahh habis break timing masuk memang NGAM, awal 1omins . ndak kerja yang nak dibuat, LEPAK arr . ape lagi kan? datang plak itu TAIKO U.W , menyibuk! ingat itu BUKIT BINTANG dia punya . pppoooooddaaahh! kisah pulak aku kan? RAMAI kata die tuu nak berlagak boleh laa, kalau dahh tersalah masuk KAWASAN memang MATI jawab nya . hhehe! IT WASNT ME, but yang lain tuu kata . oklahh, tu jea story untuk hari ISNIN :)

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^