Falling Object

Sunday

suka cari kawan BARU



hey ho whats up bro :D hhehhehe here now . bawak cerita baru . haaa! jeng jeng jeng . hahhaha . nak cerita about kawan baru kite ni . eh eh, MENGEDIK pulak kite ni . hhahah! ofcourse lahh . kite suka dapat kawan baru tahu :) ok now DIAM! hmm . kite now ade kawan baru tau . nama die tak boleh bagi tahu nanti HEBOH satu kampung . hhaha! die nie baik sangat . sweet je . tapi kite kawan je tau dengan dia ni . takde pape perasaan pun . betul! :) lagipun die ni HAK MILIK orang lain, tak elok kacau sbenanye . tapi niat kite baik . nak tambah kenalan . takpe kann?? bukan DOSA pun . as usual, kenal dalam itu FACEBOOK yang tgh HOT dicerita oleh ramai orang , hihihihi :p bagi eyka die ni comel tau . dapat gf pun kira lawa lahh . hhaha! jahat nye I nie . haih -,- gurau je padahal . tapi jarang lahh nak BERTEGUR sebab orang dahh ade GF, so kena SETIA lahh . memang betul pun . mana boleh tak SETIA, tak baik! :) kadang2 jeles kot dgr orang HAPPY dengan gf or bf deorang -,- tapi tumpang GEMBIRA ar . hm, berbalik pada topik yang dibincangkan . hhahah! that guy ni GILA jgak lahh . bkn bermaksud MENTAL yg TIDAK STABIL . just kalau berborak tuu boleh buat kite KETAWA . ade pahaamzzz? hhhaa! then, umur nya pun i keep it secret ok? nak bagi tau lebih2 takut KANTOI :p si dia ni banyak KAWAN tahu . fuuyooohh! HOTzzz lahh dikatakan . memang jeles -,- takpelahh, nnt kite tambah kenalan lagi yaaa cik syafiqah samsul oi . hahha! tapi kan , kita nak cari kawan ni kena cari yang okay dan BUKAN cari kawan yang boleh SESATkan kita . PAHAM? :) yea, saya PAHAM . haaa! bgus bgus . hheheh . syafiqah nie pelik je . khaaaann? :p

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^