Falling Object

Sunday

suddenly, im crazy about that shoes!


OMG! i dont even know since when im crazy about that shoes . I WANT that shoes . I want the shoes but I think it is public, I mean teenagers who buy them . faham tak? like i said ramai lahh yang dahh beli . tak mau lah -,- . grrr! minat macam tu sudahh laa CIK SYAFIQAH oi . khaann? hahha . tapi kaaannn . kdang2, kite nampak ada orang pakai kasut tu kite JEALOUS sangat . hihihi . jahat je I ni :D maybe salah satu FAKTOR I minat itu kasut sebab colour die kott . haah lahh , i think i minat itu kasut sbb colour die je . LIGHT colour gituu bahh :) bila i cerita dekat my parents kann, they said minat i ni PELIK . kejap kejap, FREAK? alahai . kesian saya :'( hehheeh . no bother lahh they said i nak jadi macam itu JUSTINE BIEBIER . woah! itu lagi pelik tetibe masuk about J.B . khaann? hahha . but bfore that memang dahh plan daa nak but that shoes tau . tapi, bila pikir2 balik . tak payah lahh . buang duit je . sebab, bukan selalu saya PAKAI . mana ada masa dahh nak hangout semua . BUSY lahh :) byebye KASUT :')

No comments:

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^