Falling Object

Sunday

starting to LIKE someone . psssstttt! diam diam lahh .

macam ndak percaya saja yang eyka IN LOVE with someone . totally IN LOVE ok? i dont even know since when i LIKE that person . for me, he is too PERFECT . baik sangat . BERTUAH siapa yang dapat this guy tau . tak pernah terpikir pun yang i termasuk sekali dalam LIST dia :) i think TAK akan punya lahh . but, bila eyka contact dengan si DIA kann i feel so HAPPY . macam ada something yang SPECIAL about HIM . im still searching for it . ntahh lahh . taktau nak cakap apa . macam BERHARAP pun ada tapi tak kott sebab eyka tak mau DIKECEWAKAN dahh . masak sudahh dengan LELAKI :/ kalau tak dapat DIA pun kawan je dahh lahh kan? macam orang kata ' kita SAYANG someone TIDAK semestinya kita MEMILIKI ' and ' kita mesti lahh BERKORBAN untuk orang yang kita SAYANG ' . betul tak? kalau kita SUKA someone dari jauh pun ok apa, tu namanya BERKORBAN . tapi HATI kita lahh yang sedih . hihih! taklahh . gurau jea :) kalau betul kita SAYANG someone, you SHOULD go for it . chaiyuk chaiyuk! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^