Falling Object

Monday

saya G**** ? oh my gosh!

eeeeeeeeeeeeeeeeeee! ni yang tak suka ni . tulahh! i already REMIND you SYAFIQAH! kawal makan tuu jangan ingat nak makan je . dalam bulan FEBRUARI ni je i think berat badan saya sudak naik . tak boleh jadi nih . kena start JOGING balik, haih -,-' . syafiqah now MUST kurang kan makan! after 7pm NO MORE eat . amacam? matching tak? bolehh lahh . tak payah dinner pun okay apa . jangan ada yang MARAH kita dahh lahh . terutama nya MY MOM . nanti kan dia cakap ' kakak, kalau dah lapar makan je . kakak mana ada GEMUK, ibu tengok biasa jea . ' haish! entah lahh . rasa macam bila tengok kat cermin diri ni HODOH sangat . tu kadang2 boleh buat eyka TENSION . pernah sekali dulu eyka sanggup tak makan sampai sakit sebab nak KURANG kan berat badan punya pasal . TERUK kan? kalau nak tahu ni lahh eyka, sangat . . . . hmmm . . idk! pikir lahh sendiri . hhaahha! :p so, syafiqah after this you kena banyak kan makan FRUITs, nak makan nasi pun ambik dalam KUANTITI yang SEDIKIT . got it? good :D

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^