Falling Object

Sunday

ONLY you in my HEART ♥



on the 17th day of 2011, I officially became lovers to Syabil Firdauz Zulkifly . I am very happy . seriously i WANT him to be the LAST guy that i LOVE . lucky he felt the SAME feeling at me . i dont even know since when i IN LOVE with him . speak in BAHASA please! -,- hish . ada je yang mengacau . continue balik miss syafiqah samsul oi . hhaha! sumpah i cakap, berTUAH gilaaaa i dapat you bie . ada something SPECIAL kat you nih but i taktau apa . tengah mencari lagi ne tahu? im willing do something for you just to make you HAPPY sayang . but i nak you tau yang i nih KUAT MERAJUK . hope you tahan lahh dengan perangai MENGADE i nih . hope jgak you tak BORED dengan i sebab i dah start sayang you . im NOT willing to LOSE you sayang . tapi . . . hmmm, biar i jea yang simpan benda ni . errrr -,-' i nak bgi tahu you yang you . . . . yang you . . . yang you memang berjaya buat i terSENYUM setiap hari . hhaha! hmm . until now i tak percaya macam mana kita boleh BERSAMA . but i betul betul bersyukur dapat u SYABIL FIRDAUZ ZULKIFLY! like i said ' im nur syafiqah will promise to you that i will love you with all my heart ' :') hope you tak kecewa kan i bie . kalau you KECEWA kan i gak, i taktau lahh nak kata apa . serius i kata after YOU no more GUY that i can LOVE with all my heart . bila i buat this post, i teringat kata kata you tau . FUNNY kot :) sampai adik i kata ' kak, kau pahal GELAK sorang-sorang? gila dahh? hhaha . ' tak boleh tahan je . matching gituu bahh! hhehe . dear, im doing what the best to be a better girl for you . that is my PROMISE to you . but please satu je yang i mintak pape yang jadi even you dah takda perasaan kat i PLEASE bagi tahu i and tolong SAYANG i macam mana i sayang you :'( u ni sweet sangat tau . betul betul buat i cair bila u cakap ' sayang, ily and i imy ' woah! rase macam i dah TERAPUNG-APUNG dahh kat awan tau? hhahah . tapi sayang, baik jangan MANJE kan i sangat . nnt i GEDIK plak jadi nya bila dengan you . hhaha! dengan you je, BUKAN orang lain maa . hhihih :p jangan MARAH yaa . ILOVEYOUSOMUCH my DARLING . hheheh! sudah ZERO idea dahh ni :) nevermind lahh . IM HOPING THAT OUR RELATIONSHIP just be FINE sayang . I DO LOVE YOU, fullstop! ♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^