Falling Object

Monday

meet OLD friend

mood : nothing . time tuu lepak dekat brand Levis then tengah TERMENUNG tuu pastuu ada pulak yang terHAI-hai . rase macam WEIRD ar . malas nak pandang . bila dah pandang tengok tengok kawan LAMA . hhiihi . lama dahh tidak jumpa . act ada sekali tu TERSEREMPAK . tu pun ingat tak ingat . bila dahh jumpe BANYAK pulak story . nama dia R tapi sekarang dahh HOT, mana nak panggil R dah . hhhaa! nak C je . blahh lahh kau . kihkihkih . jangan marah yaa R, aku CANDA saja . ok berbalik pada TOPIK . dahh jumpe tuu die cerita semua lahh kat aku sebab aku ni boleh lahh dikatakan tempat LUAHAN hati orang . ppssssstttttt! PENDENGAR SETIA yaa . die cerita pasal ex die semua . agak SEDIH ar bila die kena macam tu . TAK sangka pulak my friend ni agak KEJAM orang nya . ish ish ish! kecian R ni sebabkan si T ni si R sanggup tinggal kan kawan-kawan dia semata-mata nak SPENT TIME with si T . hey, kawan . tak elok lahh kau buat die macam tuu . hmmm . tengok dia haritu pun macam orang SAKIT dahh sebab when im asking him ' whats wrong with you?' then he said ' tak ok lahh . aku still sayang die doe sampai sekarang . ' mana SEDIH :'(, kesian kan? haih . jumpe pun haritu kejap je, 1hour ONLY sebab dia nak masuk kerja balik . die saja ROUND-ROUND kat situ mencuba nasib kot kot jumpa si S ni . hhehhe . that ME lahh tuu . die malas nak g makan jadi macam tuu ar . TERINGAT pulak kisah dulu-dulu . after BALIK sekolah je, mesti g Jusco Maluri nak makan semua . memang dikatakan SELALU jumpa lepak dengan dia . tapi pelik after die habis skolah terus DIAM macam tu jaa . BUSY agak nya -,- . nevermind laa kan . tak kesah sangat pasal dia tuu . CHILL je sebab KL ni BUKAN besar mana pun even kita MENYOROK sekalipun tetap akan JUMPA . khaaannn?? hhiiihihihi . ok, HABIS cerita .

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^