Falling Object

Sunday

lets talk about BOYPREN . eh eh! kawan jea ea . FULLSTOP!

START! eyka ade kenal dengan one guy ni . orangnya SWEET je . kiteorang kenal pun dari kawan DIA jgak . TAK habis habis cakap ' eyka, ada orang nak kenal dengan kau ' haish! kadang2 RIMAS jgak . BUKAN eksyen, but eyka jenis kalau orang nak KAWAN tegur lahh sendiri JANGAN guna POSMEN . tak minat . pastuu, ada satu hari tu eyka nak keluar break dengan kawan kawan and that time lahh dia mula tegur . pastu borak borak semua . ok lahh, mulut dia agak BISING jgak . but ada orang kata DIA ni macam poyo poyo . eyka tak ambik kisah sangat sebab dia BUKAN special BF eyka pun . KAWAN je maa . lantak pi arr depaa nak cakap apa . khaann? hhaha! kiteorang kawan macam tuu je . just kalau nak break tuu, kdang2 je break sama sama . BUKAN berdua tapi beRAMAI ramai . tidakk inginzzz ku nak BERDUA dengan dia, nanti orang mula GOSIP . tak suka tak suka! ok? pastu . orangnya taklahh tinggi mana . selalu jgak BAHAN eyka yang eyka ni KECIL molek sjo . nak buat macam mana, TERIMA jelahh sebab kenyataan kan . hheheh:) haaaa . i sudah tiada IDEA nak cerita . FINISH! thank you .

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^