Falling Object

Sunday

in JANUARY month


hai there . kite kat sini nak lahh cerita about apa yang berlaku dalam bulan januari . hmmmmm . okay DIAM! dalam bulan januari banyak dahh yang berlaku kat kite , padahal baru HAPPY NEW YEAR tau :( like have misunderstanding dengan family, kawan-kawan semua . i HATE when something like that happen to me . tak senang dduk kot . asyik MURUNG saja . siapa yang kenal diri EYKA ni tau lahh eyka ni macam mana . maybe ade yang buat tafsiran sendiri yang I suka tokok tambah cerita lahh, mulut takda insurans lahh, perempuan yang GEDIK . or ppe jelahh . act eyka dahh pernah dgr cerite macam tuu . kite boleh buat apa kan? nak tutup mulut orang tu mmg tak lahh jwbnye . biar lahh apa orang nak kata kan? asal kan dia happy buat macam tuu . like someone said too me ' lantak pi lahh dengan depaa tuu ' . hhahha! mmg lahh, itu lahh yang eyka buat sekarang ni . tak ambik kisah sgt dengan apa yang orang ckp tapi agak TERASA lahh sbb mereka-mereka tu senang je nilai orang kan? padahal kite tak penah buat salah kat mereka tuu . kalau ada pun, tak perlu lahh buat sampai macam tuu . menjaja cerita kat orang lain yang kite ni macam itu lah, ini lahh . hish! tak BAIK tahu?? we are HUMAN right? soo, manusia tidak akan lari daripada membuat KESILAPAN . INGAT tu! mane ade wujudnya manusia yang TAK BUAT and TAK PERNAH buat salah . khaaann? sama je perempuan mahu pun lelaki . takda yang lain peragai tuu . 2 darab sama dengan 5 :) sebelum nak nilai orang SILA CERMIN ITU DIRI DAHULU yaa bahh . thank you :) enough cerita about FRIEND . now lets talk about FAMILY . haaa! story about my family pulak . eyka ni anak sulung tau . along lahh dikatakan . soo, semua yang jadi kat adik2, I yang kena . macam harituu, gaduh je kite ni jgak yang kena tau . mane susah jadi anak SULUNG ni . kan kan? tapi tak kisah sangat walaupun asyik kena marah or what ever, kite kena sabar sebab kite ni anak yang FIRST gituu . reda sjo . tapikan, BEST jgak jadi anak sulung . hhaha! dapat merasa ada adik :) lagi2 dapat pulak adik perempuan pastu yang GILA2 :) tapi saya NUR SYAFIQAH bersyukur sangat dapat merasa ade FAMILY . yelahh, ada setengah orang tak dpt nk merasa ada FAMILY . soo, yang ade FAMILY tuu tolong HARGAI mereka . okay? :) ILOVEYOU to all my FAMILY and FRIENDS

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^