Falling Object

Sunday

FREEDOM :D



FREEDOM? yeah! i think lahh . maybe sekarang I sudah BEBAS dari homework semua . hihihi . agak happy lah but when dah tinggal kan SEKOLAH rase RINDU sgt . mana taknya, when i in the class i use to sleep and disturb my friends . hhahah! tidak ada kerja jadi macam itu lahh :D tapi dalam class i tak suka berborak sgt . maklum lahh dduk jauh dari my GENG . eh eh! yke CIK PIKA oi? hahha . sape yang tau tuu diam diam sjo . bila sudahh habis skolah ni, my dad dah tak kongkong i sangat . but ade jgak lahh peraturan tuu lagi . bak kata my dad, ' dahidup ni kena BERDISIPLIN, kalau tak berdisiplin teruk jadi nya ' . ada BETUL jgak kata my dad tuu . khaann? :) tapi kan, after dahh hbis SPM ni, i rase mcm burung yang beterbangan BEBAS di awan . sbb dahh berjaya habis kan persekolahan and TAMAT tingkatan 5 :') terharu sangat .

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^