Falling Object

Saturday

25februari2011 :'(

Assalamualaikum .

Hello there, im back . bawak cerita sedih pulak . Today my DARLING kak nadia last kerja di Parkson SgWang . dia berhenti sebab nak sambung belajar . ndak ingat lahh nama college itu tapi dekat DAMANSARA . hmm, whole day kami HAPPY-HAPPY dengan dia . banyak buat lawak semua . even nak g TOILET pun pergi sama-sama tau . hhaha! FUNNY je :D then time break pukul 5 tuu, kiteorang lepak foodcourt Bb Plaza . that time ada lahh dalam 6 orang iaitu fafa, kak sari, nadia, me, kak aisyah and kak siti . sebelum makan tu boleh control lagi tau gelak tuu . bila dahh start kemain banyak lagi kiteorg buat lawak . sampai saya nih senak perut -,- gara-gara mereka tuu lahh buat lawak . mane tahan an . GELAK sajo . hhehe! memang MASUK AIR betul mereka tu . dahh nak gerak pun sempat lagi melawak sampai ada yang tak larat nak bangun sebab senak perut . kihkihkih! pastu adalahh dalam pkul 6.15 tuu kami masuk kerja balik . tapi still late 1min . alaa, 1min je . khaan? hhaha :p dahh masuk semua, pastu as usual la kan, lepak counter ar . merayap pegi sana pegi sini semua . kelakar je . masuk je pkul 7.30pm eyka rasa sedih dahh, sebab lagi bape jam je an dapat MANJA-MANJA dengan kak nadia :( ada customer pun macam nak tak nak layan sebab kalau boleh nak dengan kak nadia je tau . haih -,- gila TERUK eyka ni . khaann? mana tak nya, nadia yang paling eyka rapat kat situ . dah anggap macam KAKAK sendiri daa dowh . pastu masa bejalan lagi . that time dahh pkul 9 . haih, tak senang duduk kott . bila dduk , ada je yang tak kena . pastu jam dahh pkul 10, tibe-tibe after eyka hantar customer pagi cashier fafa panggil and cakap ' eyka, kak nadia nak balik dah .' eyka pun cakap ' what? kemain awal lagi . ' nadia pulak cakap ' alaa eyka, ayah akak dahh sampai kat bawah ' , eyka pun ape lagi cakap lahh ' akak masuk dalam stor kejap ' then, kak nadia cakap ' jap ' . after dia masuk dalam stor kan, eyka terus HUG dia . that time dalam mata ne dahh bertakung da air mata tau . SEDIH sangat :'( pastu eyka pun cakap ' akak, eyka ada beli rantai untuk kita, lawa . hope akak sudi pakai laa * teresak-esak . kak nadia macam terkejut tau . she said ' pandai pilih rantai tuu, dia sukaa :) bgus laa kalau dia suka . act eyka beli rantai tuu pun dengan sorang lagi kawan eyka . ajak dia TEMAN . berbaloi jugak lahh ape yang kami decide tadi . heheh:) eyka HAPPY sangat . kak nadia pakai kan kite tau rantai tu . hhhaaha . macam COUPLE pulak, padahal ADIK and KAKAK :D after that HUG lagi . yang kali kedua ni, fafa ada sekali . kiteorang menangis kott . pastu kak nadia kena gerak . eyka tak nak kuar dari stor lagi . sebab air mata ni tak nak STOP dari mengalir . huaaaaa :'( . masuk pulak ejat dia cakap ' eyka, kau jangan nanges dowh, aku tak boleh tengok laa orang nanges ' . and i said ' ejat, aku just sedih ok?, ala . . kau memang tak lehh tgk orang nanges nnt kau gelak an? ' hahha . dia boleh cakap ' aku bukan nak gelak apa just happy tengok korang rapat sampai macam nih ' . masuk pulak si aliff, dia terkejut eyka MENANGIS . hhhaha! kelakar je deaorang tuu . bila eyka kuar dari stor semua cakap, ' eyka dahh lahh . jangan sedih sedih ok? ' hahha! FUNNY jaa bila eyka tengok muka eyka kat cermin . sebab . . .nak tau ke? hmm . sebab muka merah-merah lahh . hhaha! almaklumlahh, muka baru lepas MENANGIS kann . hihiih! :P bila dahh kuar dari staff entrance, eyka banyak TERMENUNG . still lagi sedih :( tapi after that eyka dahh cool down sikit ar, sebab besuk insyallah dapat jumpa kak nadia lagi . hhihih:) kemain SUKA cik syafiqah nih . khaan? hhaha . ILOVEYOU kak NADIA :D ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^