Falling Object

Friday

24 februari 2011

ini tarikh saya akan INGAT! sebab ini tarikh BIRTHDAY adik kecik saya iaitu NUR SABRINA BT NOR SAMSUL and tarikh ini jugak saya DATE dengan si DIA . aww, mana SWEET itu budak . hhaha! act i think baru 12 days kami tak meet but rasa macam bertahun woo . bila dah jumpe rasa macam tak puas sebab kami JARANG jumpe . huuuaaaa :'( tapi takpelahh, atleast dapat jumpa dari tak jumpa . khaann? and tarikh ini saya akan INGAT jugak sebab my DARLING nadia and fafa pun ada tau tadi . kemain happy deaorg tu, sampai si S ne dahh tak larat nak gelak . ada part pulak, mereka tuu BULI si S ne . mane GERAM an . tapi, geram tu kejap je . tak sampai 5mins . hhiih . pastu ade part pulak nadia suapkan sotong kat mulut si S . mane sweet . hhehe . tapi si S lagi sorang tu boleh cakap ' lepas ne dahh tak dpt dahh ' , sedih gila an :( macam tak caye je esuk nadia LAST . rasa macam nak BENTI kerja pun ada tahu? haih -,- idk lahh . tapi takpelahh, nadia said kalau rasa nak kuar One Utama boleh jumpa dia . hheeh! tu yang nak dengar tuu, eh eh . kita siap dah bagi tau org tuu kalau kita RINDU nadia, dia kena teman kita pergi jumpa nadia tau . hhha! kemain KEJAM lagi saya ni . maaf ye awak :p suka sangat bila si S ne kata yang nadia and fafa tuu masuk air . alahai, awak kalau nak tau mereka tuu memang macam tu . ihihih :) after this tak dapat nak gelak gelak dengan nadia dahh . almaklumlahh, nanti dia BUSY dengan college pulak :( sedih sedih . sumpah SEDIH lahh! haih -,- hmm, cakap pasal ini tarikh jugak kan . BIRTHDAY si kecik ina juga . parents belikan KEK utk dia . COMEL je . hahha . mane SWEET FAMILY saya . awww . hiihih! :D *sorry lahh ninna, kakak balik lambat . kesyian dia tunggu kakak yaa? next week akak BELANJA ninna g tengok MOVIE yaa ? :) hhehe . ILOVEYOU ninna, muah muah! kejap kejap, ninna cerita yang ninna nak tengok tuu dahh takde kat wayang lahh . sedih je . takpelah, kakak plan bnde lain utk ninna :) to HIM : thanx for everything . sorry i susah kan you . ppe yang i buat i memain je . JANGAN AMBIK HATI yaa ? syang awak . ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

No comments:

Post a Comment

Leave a cute comment (",)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers

Contact ME ^_^